Detil ngeunaan diet soba kanggo sadayana

Diét soba, anu kasohor bahkan dina ubar, sanggup ngarobih kahirupan saha waé pikeun langkung saé. Éta cekap pikeun ngajaga karep leutik salami 10 dinten kanggo ningali hasilna anu saé. Salaku tambahan, bakal aya dorongan énergi anu écés ngalawan latar tukang pamutahiran sacara umum dina karaharjaan.

Gaduh mamang? Atanapi hoyong ngalaman épék soba? Solusi anu pangsaéna nyaéta tetep dina diet anjeun salami sababaraha minggu.

Diét soba anu épéktip: ménu salengkepna

Anu pikaresepeun, diet soba henteu diwatesan ketat. Aya sababaraha saran umum yén disarankan pikeun nuturkeun pikeun kéngingkeun hasil anu serius. Tapi, upami anjeun kersa, anjeun salawasna tiasa ngagedékeun ménu ku produk karesep anjeun sareng ngan ukur manjangan pangaruh diét dina waktosna.

menu diet soba pikeun leungitna beurat

Resep dasar pikeun nyiptakeun soba pikeun nutrisi diet:

  1. Gandum diukur sareng dikumbah sababaraha kali ku cai ngagolak. Pas pilem berminyak lirén ngambang dina permukaan, anjeun tiasa ngaléngkah ka tahap salajengna nyiapkeun séréal. Mimiti, soba sakedik garing teras didamel dina wajan garing (tanpa gajih, uyah sareng aditif sanés). Teras séréal dikirim ka panci, dituang ku cai ngagolak (1, 5 gelas cai ditambihkeun kana sagelas soba) sareng ditutupan pageuh ku tutupna. Ti luhur, wadahna taliti dibungkus ku anduk teras ditingalkeun sapeupeuting. Isuk-isuk, soba bakal ngabareuhan ogé, bari nahan kabéh zat anu aya gunana.
  2. Tuang soba bersih kana panci alit sareng tuang cai (1: 2). Didihkeun nepi ka kulub sareng pareuman langsung. Tutup ku tutup teras bungkus anduk salami 3 jam. Resep anu sami cocog pikeun anu teu resep kana rasa soba atah sakaligus hoyong ngalestarikeun sadaya nutrisi di jerona saloba mungkin.

Diét soba anu kawéntar sareng kefir dumasarkeun kana hal-hal dasar ieu:

  1. Dahar ukur soba sareng kefir salami dua minggu bakal masihan hasil maksimal. Nanging, numutkeun sababaraha rupa rekomendasi, diet soba murni dituturkeun tina saminggu dugi ka dua. Diidinan tuang bubur anu asak leres ngan ukur kanggo sasarap, taat kana ménu anu biasa salami sadidinten. Dina hal ieu, hasil anu katingali dina kasihatan sareng ngabentuk awak bakal diperhatoskeun dina sabulan diét sapertos kitu.
  2. Cai bersih kedah janten pendamping anu satia. Hiji-hijina kakurangan tina dahar jangka panjang tina soba atah dina kombinasi sareng kefir nyaéta épék laxative. Ku alatan éta, pikeun ngeusian tingkat cairan anu cukup dina awak, diperyogikeun nginum 1, 5-2 liter cai dimurnikeun per dinten. Ngagantian parsial cai murni biasa ku cai mineral diidinan. Salaku tambahan, diét dilumangsungkeun nalika pakansi, supados henteu kaganggu dina damel upami kedah sering nganjang ka WC.
  3. regimen diet buckwheat anu leres
  4. Sok kadaharan seger! Bubur buckwheat asak dina wengi konsumsi, tanpa cadangan tambahan "kanggo minggu payun". Sami manglaku ka mésér atanapi nyiapkeun kefir. Ieu hiji-hijina cara pikeun mastikeun pangaruh anu saé tina diet kana awak.
  5. Langkung saé nginum kefir 30 menit sateuacan tuang bubur soba. Ukuran ieu nyiapkeun sistem pencernaan pikeun nyerep optimal pangan. Tapi kadang diidinkeun nambihan sakedik kefir kana bubur nyalira kanggo ningkatkeun rasa na.
  6. Hidangan anu terakhir kedah 3 jam sateuacan bobo. Perlu diidinan awak pikeun nyerna lengkep didahar, teras ngalih kana tugas-tugas anu sanés. Upami salami waktos ieu aya rasa lapar, éta diidinkeun nginum sagelas cai atanapi kefir.
  7. Rézim diet anu leres. Upami anjeun taat kana pilihan diet anu ketat, anjeun ngan ukur kedah tuang soba, kefir sareng cai. Entong nganggo uyah, gula sareng minyak kanggo ningkatkeun rasa bubur. Kayu manis kadang ditambihkeun kana kefir pikeun nyepetkeun metabolisme. Kadang-kadang, pikeun parobihan, aranjeunna nginum téh héjo lemah tanpa gula. Kadaharan dibagi kana 3-4 tuangeun pikeun 100-200 g bubur.

Kunaon diet soba anu saé

  • Ketersediaan Produk. Henteu kedah ngaleungitkeun artos bunderan pikeun ngajaga pola hirup anu séhat, upami aya pilihan ménu anu sami.
  • Pangaruh positip dina awak sacara gembleng. Diét dina kefir sareng soba ngeusi awak ku kalsium, beusi, kalium, magnesium sareng protéin. Kusabab ieu, kaayaan kaséhatan ningkat, pembuluh darah beuki kuat sareng getih janten langkung éncér.
  • Ngurangan selulit. Diberesihkeun awak lengkep, anu langsung mangaruhan penampilan kulit. Fungsi ati anu leres disimpen deui, janten ningkat kana sirkulasi getih dina sadaya bagian awak. Racun mimiti dileungitkeun tina awak, sareng lapisan kaleuwihan gajih dina lapisan subkutaneus ogé ngirangan.
  • aturan pikeun kaleungitan beurat dina diet buckwheat
  • Kurangna lapar. Diét ieu henteu khusus ngawatesan jumlah soba anu didahar. Pas anjeun hoyong tuang deui, anjeun tiasa teras tuang nyalira suplemén. Hal sanésna nyaéta kadaharan anu sami nahan napsu kana sababaraha waktos. Tapi rasa lapar éta sorangan gampang lulus saatos sakedik bubur.
  • Gampang Kagunaan. Naha milarian pajeulitna dimana anjeun tiasa ngalakukeun tanpa aranjeunna? Teu perlu ngitung asupan kalori anjeun, ngukur unggal porsi dina gram, atanapi spekulasi ngeunaan kombinasi tuangeun anu tangtu. Anjeun tiasa tuang seueur soba anu anjeun resep sadidinten, tapi hasilna anu positip tetep moal ka mana-mana.
  • Efisiensi tinggi. Kalayan taat kana rekomendasi, anjeun tiasa leungit sakitar 10 kg dina 10 dinten. Beda sareng seueur diét anu sanés, kalayan jumlah ieu, kaséhatan ogé ningkat ku urutan gedena.

Sparing diet buckwheat: resep dinten

Hésé pisan pikeun ngagaduhan hal anu sami pikeun waktos anu lami. Kituna, pikeun ngamimitian, anjeun tiasa ngalih kana versi anu langkung hipu tina diet dumasar buckwheat:

  • Sarapan Sarapan. 100 g kéju Pondok bébas-gajih sareng bubur soba dicampurkeun dina hiji piring. Sajam sateuacan atanapi satengah jam saatos diidinkeun nginum sagelas kefir atanapi susu dipanggang difermentasi.
  • Dahar beurang.Buckwheat (150 g) sareng daging sapi anu dikulub (dugi ka 100 g) sareng salad sayuran (100-150 g). Jus jeruk nipis sareng sababaraha tetes minyak zaitun tiasa dianggo salaku ganti baju salad (tapi pangsaéna dilakukeun tanpa éta).
  • Dinner. Sebagian bubur (sakitar 100 g) sareng gelas kefir (200-250 g).

Penting!Diét soba henteu ngabantosan sadayana, janten anjeun henteu kedah kuciwa ku hasil anu handap. Sugan awak saleresna henteu ngagaduhan kaleuwihan beurat sareng waktuna pikeun nimbangkeun deui cita-cita anjeun ka tokoh anu dipikahoyong . . .

Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng saluran pencernaan, anjeun kedah konsultasi sareng dokter sateuacan ngamimitian diét.